zondag 29 september 2013

Victor is er klaar voor!

Vandaag is het wereld- en kunstfestival in IJsselstein! Vanaf 13:00u kun je Victor en de rest van de (POPPETJE)familie ontmoeten, en ook onze slingers, dekentjes, slofjes, sieraden, fotolijstjes, vestjes, kussens, knuffels, mutsen en sjaals bekijken!
Verder is er muziek, er zijn workshops, poffertjes, een buikdanseres en natuurlijk heel veel collega-kunstenaars en ontwerpers!
En dat alles bij prachtig weer!
Victor en ik, wij hebben er zin in!

donderdag 26 september 2013

Rome

Wat later dan de rest genoten wij van een heerlijke vakantie in een heerlijke stad! Het klimaat is geweldig in september, het eten altijd goed en de culturele pracht en praal is vrijwel niet uit het gezichtsveld te krijgen...Wij genoten van Rome! Een kleine impressie met foto's, kunnen jullie een beetje mee genieten!

dinsdag 3 september 2013

Flora

Een konijntje in de liefste kleurtjes, daar had ik zin in na alle knalkleuren van het gebreide dekentje.
Toen ze klaar was, vond ik dat ze nog iets miste... Ik stelde me zo voor dat ze door het gras zou hupsen, en een bosje bloemetjes zou plukken langs de dijk, en dus kreeg ze wat bloemetjes tussen haar handjes!
Flora is gemaakt voor de markt in Maurik, en was al snel verkocht. Nu staat ze bij een aardige mevrouw in de vensterbank, met haar schattige bloemetjes! 


Flora is gemaakt met Catania (Catania color heet dit garen geloof ik) en met haaknaald 3.
Ik weet dat veel van jullie graag patronen willen zien, maar ik haak veel van mijn (POPPETJE)s zoals konijntjes door het gras hupsen, gewoon een beetje haken uit de losse pols totdat er een beestje ontstaat. Van Flora is dus geen patroon, helaas...